Bli medlem i EOL

Är du nyfiken på orientering eller är nyinflyttad i stan får du gärna besöka oss i klubblokalen i Vilsta eller ta kontakt på annat sätt. Självklart kan du komma och prova på några gånger för att se om klubben uppfyller dina önskemål. Önskar du bli medlem kan du fylla i medlemsansökan nedan(ej klart). Den går att lämna direkt i lokalen eller skicka post eller e-post(This is a mailto link  ) till oss.

Som medlem erbjuds du bra tränings- och tävlingsmöjligheter, tillgång till bra klubblokal på gång-/cykelavstånd från stan och trevliga klubbkamrater.

Medlemsavgifter
Fr.o.m. 2005 inför vi begreppen Tävlande medlem samt Stödmedlem. Du väljer själv inför säsongen vilken kategori du tillhör. Nedanstående avgifter gäller from. 2014

Tävlande medlem
Klubben betalar startavgifter till tävlingar, närtävlingar m.m. enligt "Allmän klubbinformation" (se hemsida, klubblokal). Du får rätt till egen nyckel (kort) till klubblokalen.

• Enskild 500 kr
  • Ungdom 200 kr

Stödmedlem
Du får delta på klubbmästerskap samt närtävlingar (Vårspring, Höstorientering m.m.) men betala din startavgift själv vid övriga tävlingar. Du får rätt till egen nyckel (kort) till klubblokalen.

• Enskild 200 kr
  • Ungdom 100 kr
Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter