Medlemsansökan - Eskilstuna OL - IdrottOnline Klubb

Bli medlem i EOL

Är du nyfiken på orientering eller är nyinflyttad i stan får du gärna besöka oss i klubblokalen i Vilsta eller ta kontakt på annat sätt. Självklart kan du komma och prova på några gånger för att se om klubben uppfyller dina önskemål. Önskar du bli medlem kan du fylla i medlemsansökan nedan(ej klart). Den går att lämna direkt i lokalen eller skicka post eller e-post(This is a mailto link  ) till oss.

Som medlem erbjuds du bra tränings- och tävlingsmöjligheter, tillgång till bra klubblokal på gång-/cykelavstånd från stan och trevliga klubbkamrater.

Medlemsavgifter
Fr.o.m. 2005 inför vi begreppen Tävlande medlem samt Stödmedlem. Du väljer själv inför säsongen vilken kategori du tillhör. Nedanstående avgifter gäller from. 2014

Tävlande medlem
Klubben betalar startavgifter till tävlingar, närtävlingar m.m. enligt "Allmän klubbinformation" (se hemsida, klubblokal). Du får rätt till egen nyckel (kort) till klubblokalen.

• Enskild 500 kr
  • Ungdom 200 kr

Stödmedlem
Du får delta på klubbmästerskap samt närtävlingar (Vårspring, Höstorientering m.m.) men betala din startavgift själv vid övriga tävlingar. Du får rätt till egen nyckel (kort) till klubblokalen.

• Enskild 200 kr
  • Ungdom 100 kr
Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter